Uitvaartfotograaf

Als er een dierbare is overleden, moet er heel veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de uitvaart. Wordt het een crematie of wilt u liever een graf wat u kunt bezoeken? Wanneer en en wie moeten er allemaal uitgenodigd worden? Het zijn allemaal keuzes die gemaakt moeten worden. Een van die keuzes kan ook zijn om de begrafenis of crematie vast te laten leggen door een uitvaartfotograaf

Een album vol herinneringen aan uw dierbare, vol liefde en troost en mooie momenten van het afscheid

In de dagen voor de uitvaart, crematie of herdenkingsdienst denk je na over hoe het moet zijn, of je misschien wilt en kunt spreken of welke bloemen er moeten komen. Je werkt toe naar een mooi afscheid, want dat verdient jouw dierbare, een mooie en waardige laatste eer. 

Misschien besluit je ook om het afscheid te laten vastleggen door een fotograaf. Een uitvaartfotograaf kan de begrafenis of crematie voor u vastleggen en zo zullen die mooie en belangrijke momenten voor altijd tastbaar blijven. Het wordt een herinnering die u altijd nog terug kunt kijken wanneer u daar behoefte aan heeft. Dit is prettig want tijdens deze emotionele weken vervagen onze herinneringen. Heel vaak kan je je eigenlijk niet goed meer herinneren hoe dingen zijn gegaan, waar het was of wat er tijdens de uitvaart allemaal gebeurd is. Een uitvaartfotograaf legt dit allemaal respectvol voor u vast.

Uitvaartfotograaf Ellen

Begrafenis fotograaf

Ik ben Ellen Langius Armee en ik ben uitvaartfotograaf. Ik kan, doordat ik gespecialiseerd ben in het vastleggen van een uitvaart, een afscheid waardig en respectvol vastleggen. Ik zal niet op de voorgrond treden maar juist daar waar het kan mijn beelden maken, beelden van troost en liefde. Door mijn ervaring als gespecialiseerd uitvaartfotograaf kan ik deze beelden maken zonder te storen tijdens de dienst en het afscheid nemen. Ik leg de mooie en troostende beelden met liefde voor u vast.

Als uitvaartfotograaf focus ik niet op het verdriet maar op de liefde & troost

De liefde in een mooi afscheidsalbum

Deze liefdevolle beelden zullen na de uitvaart uitgewerkt worden en samen met u zullen we hiervan een mooi handgemaakt album gaan maken. Een album met troostende beelden waarbij niet de focus ligt op het verdriet maar op de troost en liefde. Het album geeft u kracht in het rouwproces. Het opent het gesprek met anderen zodat u zich niet alleen hoeft te voelen in uw verdriet of het gemis.

Ik ontvang u graag bij mij op kantoor waar ik alle tijd voor u neem en waar we alle details voor het album gaan uitzoeken, denk aan de stofjes voor de omslag maar ook over de inhoud. Welke foto’s zijn belangrijk voor u en waar haalt u de kracht uit. We werken samen toe naar een mooi en liefdevol herinneringsalbum van de uitvaart van uw geliefde.

Mijn albums worden zorg en met de hand gemaakt, de kwaliteit staat bij mij voorop. Daarom zit er op mijn albums ook garantie, zodat u hier ook de zekerheid hebt dat het album in de loop van de jaren ook mooi blijft.

Heeft u vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, ik beantwoord graag al uw vragen over deze waardevolle vorm van fotografie en we kijken samen of fotografie bij de uitvaart iets voor u kan zijn.


Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw wensen kunt u het beste telefonisch contact met mij opnemen. Ik ben 24 uur per dag te bereiken op mijn mobiele nummer 06-48258612. Mocht u geen gehoor krijgen dan kunt u ook contact met mij opnemen via mijn contactformulier.