Werken met professionals

professionals werken mee aan een persoonlijk en liefdevol vaarwel

DuPho Afscheid

De beroepsorganisatie voor professionele afscheidsfotografen is Dupho Afscheid. Wanneer je een afscheid wilt laten vastleggen, wil je weten waar je aan toe bent en vertrouwen op deskundigheid van de fotograaf. Ondanks het verdriet is het belangrijk dat jij en de andere nabestaanden en belangstellenden een goede herinnering overhouden aan het afscheid van een dierbare. Omdat ik zelf hier ook veel waarde aan hecht, heb ik mij aangesloten bij Dupho Afscheid. Dupho afscheid is een platform waarin professionele afscheidsfotografen zijn verenigd. En waar we samen met elkaar de kwaliteit voor onze klant waarborgen.

Samenwerking met professionals helpt mij om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen.

En dan zijn er een hele boel verschillende uitvaartleiders uit het Westerkwartier waar ik regelmatig mee mag samenwerken. Door een goede communicatie vooraf aan een afscheid vullen we elkaar goed aan en lopen we elkaar op de belangrijke momenten niet in de weg. Ik help de nabestaande aan beelden van het afscheid en na het afscheid neem ik, doordat we samen het album samenstellen, een stukje van de rouwverwerking voor mij rekening.

We kunnen elkaar aanvullen waar nodig en samen dragen we de zorg voor het persoonlijke en liefdevolle afscheid.

Alleen zo kunnen we het beste voor de familie waarborgen en werken naar een mooi, liefdevol en bovenal persoonlijk afscheid. Want dat staat bij mij voorop. Ik wil niet storen in het afscheid nemen, daarom ben ik veelal op de achtergrond aanwezig. Dit wordt door uitvaartleiders en familieden als erg prettig ervaren en krijg ik ook vaak het compliment

“ik heb je helemaal niet opgemerkt of gezien, was je er wel?”

Ellen delaatsteherinnering en Hanneke Boersema in Zuidhorn

Samenwerken doe ik o.a. met:

Staat uw uitvaartleider er niet tussen? Geen probleem! Ik neem contact op met diegene die u bijstaat en we bespreken de wensen en we nemen het draaiboek door. Mocht het nodig zijn dan zal ik de locatie van het afscheid bezoeken en contact leggen met de medewerkers zodat we op de dag van het afscheid goed zal verlopen.

Werkzaam in de uitvaartbranche en wilt u eens kennismaken met mij? Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Denk niet alleen aan het vastleggen van de uitvaart voor uw klant maar ik kan u ook helpen aan beelden voor uw website en zakelijk portfolio. Onder het genot van een kop thee of koffie denk ik graag met u mee.

Voor een kennismaking kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ben 7 dagen per week te bereiken op 06-48258612

Warme groet,

Ellen