Professionals in de uitvaartswereld

Tijdens mijn werk als afscheidsfotograaf heb ik al meerdere professionals mogen ontmoeten. Je kunt hierbij denken aan uitvaartleiders, verschillende locaties, steenhouwers en andere professionals in deze wereld.

Deze samenwerking helpt mij om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen.

Er zijn verschillende uitvaartleiders waar ik regelmatig mee mag samenwerken. Dit is fijn want goed kunnen samenwerken is een must! Door een goede communicatie vooraf aan een afscheid vullen we elkaar goed aan en lopen we elkaar op de belangrijke momenten niet in de weg. Ik help de nabestaande aan beelden van het afscheid en na het afscheid neem ik, doordat we samen het album samenstellen, een stukje verwerking voor mij rekening.

We kunnen elkaar aanvullen waar nodig en samen dragen we de zorg voor het afscheid.

Alleen zo kunnen we het beste voor de familie waarborgen en werken naar een mooi en respectvol afscheid. Want dat staat bij mij voorop. Ik wil niet storen in het afscheid nemen. Daarom ben ik veelal op de achtergrond aanwezig. Dit wordt door uitvaartleiders en familieden als erg prettig ervaren en krijg ik ook vaak het compliment “ik heb je helemaal niet opgemerkt of gezien, was je er wel?”

Samenwerking met Hanneke van uitvaartverzorging Hanneke Boersema uit Zuidhorn

Zuidhorn: https://www.hannekeboersema.nl

Middelstum: https://uitvaarttenhavemiddelstum.nl

Kollum: https://fennema-uitvaart.nl

crematorium Ommeland en Stad: https://crematoriumommelandenstad.respectrum.info

Natuurbegraafplaats Hilligmeer: https://www.natuurbegraafplaatshilligmeer.nl

Heeft u een andere uitvaartleider die u helpt met het plannen van het afscheid? Geen probleem, ik heb altijd vooraf aan een afscheid contact met de familie en met de uitvaartleider die u zal begeleiden tijdens het afscheid. We bespreken de wensen en we nemen het draaiboek door. Mocht het nodig zijn dan zal ik de locatie van het afscheid bezoeken en contact leggen met de medewerkers zodat we op de dag van het afscheid goed zal verlopen.

Voor een kennismaking kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ben 7 dagen per week te bereiken op 06-48258612

Bent u een professional in de uitvaartbranche en wilt u eens kennismaken? Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Warme groet,

Ellen