Uw familiefoto weer compleet met schaduwfoto

schaduwfoto-door-Dasja-Dijkstra-in-samenwerking-met-Das-Knuss-Soesterduinen-overleden-jongen-op-de-foto-schaduwschets-schaduw-overleden-jongen-op-de-foto-

Schaduwfoto maakt een familiefoto weer compleet…

Hebben jullie een kindje verloren of is deze stilgeboren? Een gewone familiefoto zal dan nooit helemaal compleet voor jullie voelen. Daarom heb ik een samenwerking met schaduwfoto waardoor ik jullie wel een complete gezins of familie foto kan aanbieden.

Mijn werkgebied voor schaduwfoto is Groningen, Drenthe en Schiermonnikoog. Woon je buiten deze regio en wil je toch graag een schaduwfoto laten maken kijk dan eens bij onze andere leden van het  team of er iemand dichter bij jou huis is. Natuurlijk mag je ook buiten deze regio de shoot door mij laten verzorgen, je moet daarvoor dan even wat langer in de auto zitten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik zal voor jullie de fotoreportage verzorgen en Dasja van schaduwfoto.nl zal de schaduw voor jullie maken. Vooraf bespreken we eerst jullie wensen en mogelijkheden.

 Voordat we echt op pad gaan luister ik graag naar jullie verhaal om jullie zo wat beter te leren kennen.

Jullie wensen zal ik met Dasja bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn qua lokatie. Ik geef jullie een passend kledingadvies zodat de schaduw ook mooi zichtbaar wordt. Daarna plannen we een datum en gaan we samen op pad voor de reportage. Deze zal vol liefde en plezier zitten. Natuurlijk is er ook zeker ruimte voor het gemis. Ik fotografeer veelal met de technieken van play full heart, dit houd in dat ik spelenderwijs jullie als gezin samen met de kinderen ontspannen op de foto zal zetten.

De schaduw wordt gemaakt door Dasja

Na de reportage zal ik de beelden gaan bewerken en ik zal er een aantal uitkiezen die geschikt zijn voor de schaduw. Uiteindelijk kiezen jullie op welke foto jullie de schaduw willen hebben. Voor het maken van de schaduw hebben jullie intensief contact met Dasja, zij gaat de schaduw 100% op maat voor jullie maken. Een schaduw kan in elke leeftijd gemaakt worden en alle wensen en details komen aan bod.

Laten we eerst een kennismaken zodat ik jullie van alles over dit concept kan vertellen. Ik vind een telefoongesprek veel fijner dan een mailtje dus bel mij gerust op 06-48258612.
Ook kan ik je zeker aanraden eens met Dasja contact op te nemen zodat al uw vragen beantwoord worden voordat jullie overwegen een schaduwfoto te laten maken.