Begrafenis fotograaf

Als er een dierbare is overleden, moet er heel veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de begrafenis. Het hoe, wat, wanneer en moet deze plaatsvinden, het zijn allemaal keuzes die gemaakt moeten worden. Een van die keuzes kan ook zijn om de begrafenis vast te laten leggen door een begrafenis fotograaf.

Begrafenis fotograaf Ellen

Begrafenis fotograaf

In de dagen voor de begrafenis denk je na over hoe het moet zijn, of je misschien wilt en kunt spreken, welke bloemen er moeten komen. Je werkt toe naar een mooi afscheid, want dat verdient je dierbare, een mooie en waardige laatste eer.

Als je ook besluit om een begrafenis of afscheidsfotograaf te vragen om de uitvaart te laten vastleggen, zullen die mooie en belangrijke details voor altijd tastbaar zijn. Het wordt een herinnering die je altijd nog terug kunt kijken. Dit is prettig want tijdens deze emotionele weken vervagen onze herinneringen. Heel vaak kan je je eigenlijk niet goed meer herinneren hoe dingen zijn gegaan, waar het was of wat er tijdens de begrafenis allemaal is gebeurd. Een begrafenisfotograaf legt dit allemaal voor je vast.

Een album vol herinneringen aan uw dierbare, vol liefde en troost en mooie momenten van het afscheid

Ik ben Ellen Langius Armee en ik ben begrafenisfotograaf. Ik kan, doordat ik gespecialiseerd ben in het vastleggen van een afscheid, een begrafenis waardig en respectvol vastleggen. Ik zal niet op de voorgrond treden maar juist daar waar het kan mijn beelden maken, beelden van troost en liefde. Door mijn ervaring als gespecialiseerd begrafenisfotograaf kan ik deze beelden maken zonder te storen tijdens de dienst en het afscheid nemen. Ik leg de mooie  en troostende beelden met liefde voor u vast. 

Als begrafenis fotograaf focus ik niet op het verdriet maar op de liefde & troost

De liefde in een mooi afscheidsalbum

Deze liefdevolle beelden zullen na de uitvaart uitgewerkt worden en samen met u zullen we hiervan een mooi handgemaakt album gaan maken. Een album met troostende beelden waarbij niet de focus ligt op het verdriet maar op de troost en liefde. Het album geeft u kracht in het rouwproces. Het opent het gesprek met anderen zodat u zich niet alleen hoeft te voelen in uw verdriet of het gemis.

Ik ontvang u graag bij mij op kantoor waar we de details voor het album gaan uitzoeken, denk aan de stofjes voor de omslag maar ook over de inhoud. Welke foto’s zijn belangrijk voor u en waar haalt u de kracht uit. We werken samen toe naar een mooi en liefdevol herinneringsalbum.

Mijn albums worden met de hand gemaakt en kwaliteit staat bij mij voorop. Daarom zit er op mijn albums ook garantie, zodat u hier ook de zekerheid hebt dat het album in de loop van de jaren ook mooi blijft.

Heeft u vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, ik beantwoord graag al uw vragen over deze waardevolle vorm van fotografie en we kijken samen of begrafenisfotografie iets voor u kan zijn.


Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw wensen kunt u het beste telefonisch contact met mij opnemen. Ik ben 24 uur per dag te bereiken op mijn mobiele nummer 06-48258612. Mocht u geen gehoor krijgen dan kunt u ook contact met mij opnemen via mijn contactformulier.