Afscheidsfotografie bij een uitvaart

Met mijn afscheidsfotografie kan ik u een blijvende herinnering aan de uitvaart bieden. Een liefdevolle reportage van het afscheid van uw dierbare waarbij ik niet focus op het verdriet. Al deze beelden zullen hun eigen verhaal vertellen. Deze beelden zitten vol liefde en connectie, dit is goed zichtbaar. Ook de persoonlijke details op de uitvaart worden niet vergeten. Het is fijn om de foto’s uiteindelijk samen te laten komen in een album, je pakt het er gemakkelijk bij. Het biedt troost en het maakt de dag van het afscheid bespreekbaar. Het draagt bij aan een stukje verwerking.

Afscheidsfotograaf Ellen op de uitvaart

afscheidsfotografie

Als afscheidsfotograaf ben ik werkzaam in het noorden van Nederland. Ik weet uit ervaring hoe het is om je dierbare te moeten missen. Hoe een rouwproces werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Daarom kan ik het werk als afscheidsfotograaf met veel voldoening doen. Ik vind het fijn om mensen met mijn fotografie bij te staan in het rouwproces. Foto’s maken het verdriet en gemis bespreekbaar.Als fotograaf op de uitvaart weet ik als geen ander precies datgene vast te leggen wat belangrijk is voor de familie.

Een album vol herinneringen aan uw dierbare, vol liefde en troost en mooie momenten van het afscheid

Alles komt samen in een mooi handgemaakt album. Een album vol liefde en troost wat kan helpen bij het verwerken van het verdriet en zo haar bijdrage levert aan het rouwproces. Dit album maak ik samen met de nabestaanden zodat juist die foto’s in het album komen die voor hun zo belangrijk zijn.

Ik focus in de afscheidsfotografie niet op het verdriet maar op de liefde & troost

Het komt wel eens voor in mijn werk dat er iets gebeurt wat mij raakt, ik ben immers ook een mens met gevoelens. Doordat ik deze gevoelens en emoties herken kan ik op de juiste momenten een prachtige foto maken. Een foto die je raakt en terug brengt naar dat ene mooie moment. Ik geef het verdriet geen extra aandacht, daar gaat het mij niet om. Ik fotografeer de liefde, connectie, de troost en steun die bij de uitvaart aanwezig is. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de zorgvuldig uitgezochte details, de bloemen of hoe iemand zijn of haar hand  op de kist van uw  dierbare legt voor een laatste aanraking of groet. Iedere foto vertelt een verhaal…


Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw wensen kunt u het beste telefonisch contact met mij opnemen. Ik ben 24 uur per dag te bereiken op mijn mobiele nummer 06-48258612. Mocht u geen gehoor krijgen dan kunt u ook contact met mij opnemen via mijn contactformulier.