Rouwfotograaf

Een rouwfotograaf heeft zich gespecialiseerd in het maken van waardevolle herinneringen rond en tijdens het afscheid. Een foto van het afscheid is de herinnering voor in de toekomst, tijdens het rouwproces en daar omheen.

Rouwfotograaf Ellen

Deze specifieke vorm van fotografie draagt bij aan het afscheid nemen en verwerken van het verlies. Door de beelden van het afscheid te hebben zal het u en de nabestaande helpen het verlies te verwerken, het geeft u troost. U kunt als u de behoefte voelt altijd terugkijken naar de beelden van het afscheid, met een lach en een traan.

Het beeld wordt een herinnering. Een herinnering die we niet willen vergeten en die je op deze manier samen kunt delen. Samen praten over het afscheid draagt ook positief bij aan het verwerken van het verdriet. In de reportage focus ik niet op het verdriet maar juist op de liefde die zo enorm aanwezig is tijdens een afscheid.

Een album vol herinneringen aan uw dierbare, vol liefde en troost en mooie momenten van het afscheid

Begrafenis fotograaf

Ik ben Ellen Langius Armee en ik ben rouwfotograaf. Ik kan, doordat ik gespecialiseerd ben in fotografie bij het afscheid, dit op een waardige en respectvolle manier voor u vastleggen. Ik zal niet op de voorgrond aanwezig zijn, maar juist daar waar het kan maak ik mijn beelden van troost en liefde. Door mijn ervaring als gespecialiseerd rouwfotograaf kan ik deze beelden maken zonder te storen tijdens de plechtigheid en het afscheid nemen. Ik leg de troostende beelden met liefde voor u vast.

Als rouwfotograaf focus ik niet op het verdriet maar op de liefde & troost

De beelden zijn een herinnering voor later.

Deze beelden zullen samenkomen in een mooi herinneringsalbum. Een album wat ik samen met u ga samenstellen en wat u wanneer u de behoefte voelt het er altijd bij kunt pakken. Het hebben van dit herinneringsalbum zal u helpen te praten over het afscheid met anderen, deze momenten dragen positief bij aan het verwerkingsproces.


Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw wensen kunt u het beste telefonisch contact met mij opnemen. Ik ben 24 uur per dag te bereiken op mijn mobiele nummer 06-48258612. Mocht u geen gehoor krijgen dan kunt u ook contact met mij opnemen via mijn contactformulier.